Levering

Levering

Alle priser er inkl. levering til kantsten på palle, til adresser med brofaste forbindelser i Danmark.

Det er vigtigt at chaufføren kan få telefonisk kontakt ved levering!

Når din indbetaling er registreret, vil købsordren hurtigst muligt blive ekspederet. og et ca. leveringstidspunkt vil blive oplyst.


Leveringstiden er normalvis 1 - 3 hverdage, men vær opmærksom på at den anførte leveringstid er vejledende.

Normalvis vil du blive ringet op af chaufføren ca. 1 time før varerne ankommer.


Når du har modtaget en ordrebekræftelse og et leveringstidspunkt, kan du eventuelt markere med en seddel eller skilt, hvor du ønsker vognmanden skal afsætte leveringen eller aftale nærmere når chaufføren ringer.


Ved levering vejer hver sæk mellem 250 - 1.400 kg, alt afhængig af indhold:

 

  • Dækbark vejer mellem 250 - 400 kg
  • Muld/jord vejer mellem 600 -1.400 kg


Ved levering til haveforeninger og i sommerhusområder, kan der opstå pladsmangel på de smalle veje. Varerne vil blive leveret til den angivne adresse efter aftale. Skulle der opstå problemer under leveringen, vil du blive kontaktet pr. telefon eller mail. Ved forgæves kørsel, vil du blive opkrævet en ekstra fragtomkostning.


I forhold til emballage, så betragtes sækken indeholdende den bestilte vare samt den evt. medfølgende palle som engangsemballage, hvorfor disse ikke skal returneres, men kan med fordel skæres i toppen inden tømning. Såfremt du ønsker at kontrollere at du har modtaget den korrekte vare, kan du åbne i toppen. Hvis du har modtaget en forkert vare, har du mulighed for at fortryde købet i henhold til vores salgsbetingelser.