Betingelser

Salgs - og leveringsbetingelser for solumbigbags.dk

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for køb og levering af varer på solumbigbags.dk.


Solumbigbags.dk leveres og administreres af Solum Roskilde A/S, CVR. nr. 25690230 Vadsbystræde 6, Vadsby, 2640 Hedehusene (herefter benævnt ”Sælger”).Priser og betaling

Alle angivne priser er inkl. 25 % moms og levering, såfremt intet andet er angivet. For erhverv er prisen ekskl. moms medmindre andet udtrykkeligt fremgår af ordrebekræftelsen.


Priserne er dagspriser og er kun gældende inden for Danmarks grænser og til brofaste øer (ekskl. Færøerne og Grønland).

Når du handler med solumbigbags.dk indgås aftaler på dansk.

 

På Solumbigbags.dk kan følgende betalings- og kreditkort anvendes:


VISA Dankort

VISA

VISA Electron

MasterCard

Maestro

American Express


Data, som du sender i forbindelse med køb af varer på solumbigbags.dk, og som er foretaget med betalings- og kreditkort, sendes via en sikker forbindelse (SSL) i vores betalingssystem og gemmes med en AES-256-kryptering. Det betyder at al kommunikation mellem dig og serveren er krypteret, og sikrer samtidig, at dine indtastede informationer ikke kan aflæses eller opsnappes til brug af et andet formål end det tiltænkte. Herudover har du ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter en sikker SSL (Secure Socket Layer) forbindelse i deres betalingssystem.


Solumbigbags.dk hostes af One.com, der leverer den online e-handelsplatform, som giver os mulighed for at sælge vores varer til dig. Dine data gemmes via One.coms datalagring, databaser og den generelle One.com-applikation. One.com lagrer dine data på en sikker server bag en firewall. Du kan læse mere om One.com og datasikkerhed her LINK.


Efter varebestilling på solumbigbags.dk modtager du en købskvittering. Det er meget vigtigt, at du gemmer din kvittering, da den skal kunne fremvises ved evt. senere henvendelse eller i forbindelse med en klagesag. Den er yderligere din dokumentation for varen, såfremt du evt. ønsker at gøre brug af fortrydelsesret (forbruger) eller reklamationsretten, jf. nedenfor. Du bør derfor gemme kvitteringen i de 24 måneder, som reklamationsretten gælder. Det er dit ansvar at fremvise, hvilke varer du har købt, samt hvornår varen er købt, og hvad der er betalt for den.Levering

Alle angivne priser er inkl. levering. Sælger leverer til hele Danmark, dog KUN til brofaste adresser i Danmark (ekskl. Færøerne og Grønland). Levering sker på det aftalte tidspunkt mellem dig og sælger. Såfremt der ikke er fastsat et leveringstidspunkt, forbeholder sælger sig retten til fastsætte dette. Når din indbetaling er registreret, vil købsordren hurtigst muligt blive ekspederet.


Leveringstiden er normalt 2-3 arbejdsdage. Den anførte leveringstid er dog vejledende, da der kan opstå situationer, som er uden for sælgers rækkevidde som f.eks. ved produktknaphed, mangelfuld levering fra tredjemand samt udsolgte eller udgåede varer.


Når du har gennemført dit køb på solumbigbags.dk, vil der være mulighed for at printe sedlen ”Stil sækken her”. Denne bedes du printe ud, og placere der, hvor du ønsker at sækkene skal anbringes. Ved levering vejer hver sæk mellem 250 - 1.400 kg, alt afhængig af indhold:

 

  • Dækbark vejer mellem 250 - 400 kg
  • Muld/jord vejer mellem 600 -1.400 kg


Ved levering til haveforeninger og i sommerhusområder, kan der opstå pladsmangel på de smalle veje. Varerne vil blive leveret til den angivne adresse i henhold til aftale mellem dig og sælger. Skulle der opstå problemer under leveringen, vil du blive kontaktet af sælger pr. telefon eller mail. Du skal derfor sørge for at være tilgængelig på leveringsdagen. Ved forgæves kørsel, vil du blive opkrævet en ekstra fragtomkostning.


Den/de bigbag(s), som indeholder den/de bestilte vare(r) samt evt. medfølgende palle(r) betragtes som engangsemballage, hvorfor disse ikke skal returneres. Bigbags kan med fordel skæres i toppen inden tømning. Såfremt du ønsker at kontrollere, at du har modtaget den korrekte vare, kan du åbne i toppen. Hvis du har modtaget en forkert vare, har du mulighed for at returnere købet i henhold til nedenstående betingelser.


Ved forsinket levering har du ikke ret til godtgørelse eller yderligere ydelser, og du har ikke ret til at træde tilbage fra aftalen. Hvis sælger ikke kan levere rettidigt eller slet ikke kan levere som følge af begivenheder hos sælger eller dennes leverandører, der ligger uden for sælgers kontrol (force majeure), har sælger ret til at træde tilbage fra aftalen helt eller delvist. Sælger forbeholder sig ret til at foretage delleveringer.Reklamationsret

Ved køb af varer på solumbigbags.dk, har efter købeloven 24 måneders reklamationsret, gældende fra købsdatoen. Såfremt varen er mangelfuld, giver købeloven dig mulighed for at vælge mellem 4 løsninger:

 

  • Afhjælpning af manglen
  • Få ombyttet varen til en ny vare af samme slags
  • Få et afslag i prisen
  • Få pengene tilbage for varen – hæve købet, hvis manglen ikke er uvæsentlig

 

De angivne muligheder afhænger dog af situationens omfang. Sælger er således altid berettiget til at tilbyde at ombytte varen, før du har krav på få pengene tilbage eller at få et i afslag prisen. Sælger kan afvise dit krav om ombytning, såfremt det er uforholdsmæssigt dyrt at ombytte varen. Sælger kan ALTID afvise at bytte varen hvis den f.eks. er udgået af produktion.


Hvis du opdager en fejl eller mangel ved varen, er det dit ansvar at klage over fejlen. I handelskøb skal du klage straks. Er du forbruger skal du klage inden for en rimelig tid. Klager du som forbruger over fejlen inden for to måneder fra du opdager fejlen, anses det som værende inden for rimelig tid. Fristen for at klage løber fra leveringsdatoen, og det er en forudsætning, at fejlen var til stede på købstidspunktet, eller at årsagen til fejlen var til stede på købstidspunktet.


Reklamationsretten bortfalder såfremt varen er udsat for skadesforvoldende adfærd, og reklamationsretten gælder derfor ikke såfremt den forvoldte skade er selvforskyldt eller der er gået mere end 2 år fra købsdatoen.


Er reklamationen berettiget refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger ved returnering.

 

Såfremt du returnerer en vare, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.


Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.Fortrydelsesret hvis du er forbruger

Ved køb af varer på solumbigbags.dk har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret, hvis du er forbruger. Fortrydelsesretten gælder fra datoen, hvor du modtager varen. Såfremt varer fra samme ordre ikke leveres på én gang, løber fristen fra den dato hvor du modtager den sidste vare. Leveres varen i flere partier, løber fristen fra den dato, hvor du modtager den sidste vare i det sidste parti.


For alle varekøb og aftaler gælder, dog at fortrydelsesfristen tidligst regnes fra den dato, hvor du modtager de lovpligtige oplysninger fra sælger. Såfremt du ikke får oplyst dine betingelser for fortrydelse af købet fra sælger, vil din fortrydelsesfrist altid udløbe efter 12 måneder og 14 dage.


Fortryder du et køb hos sælger, er det dit ansvar at fremsende en utvetydig skriftlig meddelelse til sælger om, at du fortryder købet inden for 14 dage efter, at du har modtaget varen.


Du kan udfylde en standard fortrydelsesformular og sende den til os. Du kan hente formularen her.


Sælgers kontaktoplysninger finder du nederst på siden. Du kan ikke fortryde et køb på nettet ved at nægte at modtage varen.


Det er dit ansvar at bevise, at varen er returneret, og du skal selv betale for returforsendelsen. Returnering af varer sker således for købers egen regning og risiko. Når du fortryder et køb, er du derfor ansvarlig for varen indtil den er modtaget af sælger, og du hæfter for omkostninger i forbindelse med returnering, såfremt varen bliver beskadiget eller forsvinder under transporten tilbage til sælger.


Sælger kan trække et beløb fra til ekstra omkostninger for fremsendelse af varen, hvis du har valgt en dyrere leveringsmetode ved varebestillingen, end den sælger har tilbudt dig. Derudover kan sælger trække et beløb fra, såfremt varens værdi er forringet, f.eks. hvis varen er skadet. Såfremt varen er ubeskadiget ved fortrydelse, er sælger forpligtet til at give dig pengene retur ved hjælp af samme betalingsmetode som du vendte ved bestillingen af din vare. Du må dog gerne undersøge varen og vurdere dens egenskaber inden du evt. fortryder købet.Ansvarsbegrænsning


Sælger er overfor erhvervskunder ikke erstatningsansvarlig for indirekte tab og følgeskader, herunder, men ikke begrænset til mistet fortjeneste, tabt avance, driftstab og andre ekstraordinære omkostninger.


Klage

Hvis du vil klage over dit køb på solumbigbags.dk, skal du rette henvendelse til bigbags@solum.com eller på tel. 43 99 50 20. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, hvis du er forbruger, og betingelserne herfor i øvrigt er opfyldt. Se mere på forbrug.dk.  Øvrige forhold

Vi tager forbehold for fejl i forbindelse med oprettelse af varer, priser, etc. på solumbags.dk samt for udsolgte varer.Ændring af vilkår

Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre vores salgs- og leveringsvilkår, persondata politik og andre vilkår, hvorfor du bør gennemse dem jævnligt.


Ændringer og afklaringer træder i kraft umiddelbart efter, de er blevet offentliggjort på solumbibags.dk.

Hvis vi foretager væsentlige ændringer af vores vilkår, får du besked om, at de er blevet opdateret, så du er klar over, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke forhold, om nogen, vi bruger og/eller offentliggør dem.
Persondatapolitik og fortrolighed


One.com

Solumbigbags.dk hostes af One.com, der leverer den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores varer og produkter.Hvilke oplysninger indsamler vi

For at du kan indgå aftale med os på solumbigbags.dk, har vi brug for følgende oplysninger:


Navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse, virksomhedsnavn og CVR. nr. (hvis relevant) og EAN nummer (for offentlige institutioner).


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. 


Når du besøger solumbigbags.dk, modtager vi også din computers IP-adresse automatisk, så vi kan få oplysninger om din browser og dit operativsystem.


Samtykke


Når du giver os dine personlige oplysninger for at fuldføre en transaktion, bekræfte dit kreditkort, afgive en ordre, træffe aftale om en leverance eller returnering af et køb, giver du samtidig dit udtrykkelige samtykke til, at vi indsamler oplysningerne og udelukkende bruger dem til det pågældende formål.


Når der i øvrigt indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Tilbagekaldelse af dit samtykke

Hvis du efterfølgende skifter mening, kan du når som helst trække dit samtykke til, at vi må indsamle og bruge dine oplysninger tilbage ved at kontakte os på webshop@solumbigbags.dk eller skrive til os på: SolumBigBags.dk, Vadsbystræde 6, 2640 Hedehusene.Adgang til oplysninger


Du kan altid få oplyst, hvilke personlige oplysninger, vi har registreret om dig, og du har ret til at få berigtiget oplysningerne, hvis disse ikke er korrekte. I givet fald kan du kontakte os på bigbags@solum.com eller ovenstående eller postadresse.Opbevaring og videregivelse af oplysninger

Dine data gemmes via One.coms datalagring, databaser og den generelle One.com-applikation, som lagrer dine data på en sikker server bag en firewall. Personoplysningerne opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.


Bortset fra betalingsoplysninger, jvf. nedenfor, transmitterer solumbigbags.dk ikke kundeoplysninger krypteret.


Vi kan ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.


Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.


Hvis du vælger en direkte betalingsgateway til at fuldføre dit køb, benytter vores betalingsgateway fra en tredjepart muligvis dine kreditkortoplysninger til det formål, jvf. nedenfor. Bortset fra ovenstående behandlinger, der foretages af One.com eller tredjepart, videregives oplysninger, som er afgivet til solumbigbags.dk ikke til tredjemand, medmindre dette er påkrævet eller berettiget i henhold til gældende lov.Tredjepartstjenester

Som hovedregel vil de tredjepartsudbydere, som vi benytter, kun indsamle, bruge og offentliggøre dine oplysninger i den udstrækning, det er nødvendigt for at kunne levere de tjenester, som de yder til One.com og/eller solumbigbags.dk.


Visse tredjepartstjenesteudbydere som f.eks. betalingsgateways og andre, der behandler betalingstransaktioner, har deres egne fortrolighedspolitikker i forhold til de oplysninger, som vi skal levere til dem i forbindelse med dine købsrelaterede transaktioner. I forbindelse med disse udbydere anbefaler vi, at du læser deres fortrolighedspolitikker, så du kan forstå, hvordan dine personlige oplysninger håndteres af disse udbydere.


Vær opmærksom på, at visse udbydere kan være placeret i eller have faciliteter, der ligger inden for en anden jurisdiktion end enten dig eller os. Hvis du vælger at fortsætte med en transaktion, der involverer tjenester fra en tredjepartstjenesteudbyder, kan dine oplysninger derfor blive underlagt lovgivningen i den eller de pågældende jurisdiktioner, hvor tjenesteudbyderen eller dennes faciliteter er placeret. Når du forlader solumbigbags.dk eller omdirigeres til et tredjepartswebsted eller en tredjepartsapplikation, er du ikke længere underlagt denne persondata- og fortrolighedspolitik eller aftalevilkår i øvrigt.Links

Når du klikker på links på solumbigbags.dk, kan du blive dirigeret væk fra vores websted. Vi er ikke ansvarlige for fortrolighedspolitikker eller aftalevilkår på andre websteder og opfordrer dig til at læse deres fortrolighedserklæringer og andre vilkår.Sikkerhed

For at beskytte dine personlige oplysninger træffer vi rimelige forholdsregler og følger branchens bedste fremgangsmåder for at sikre, at oplysningerne ikke på uhensigtsmæssig vis går tabt, misbruges, tilgås, offentliggøres, ændres eller ødelægges.